Local EAT Award 2017 (NO)

Published March 21, 2016

Innovasjon starter ofte lite og lokalt. Local EAT Award 2017 vil løfte frem bærekraft, relaterte matprodukter, service eller mat initiativer i Sverige og Norge som kan bidra til å skape verdi for enkeltmennesker og bedrifter. Prisen er et samarbeid med våre Partnere Nordic Choice Hotels, NHO og Företagarna.

REGISTRER DIN SØKNAD TIL LOCAL EAT AWARD
(Click here for English version)

Det må bli enklere å velge mat som er bra for din helse, for dyrene og for miljøet. Vi har ikke alle løsningene, men det har kanskje du?

Med Local EAT Award ønsker vi å finne Skandinavias nye matentreprenør. En innovatør som har utviklet en løsning i krysningspunktet mellom mat, helse og bærekraft. Vi ser etter innovasjoner innen nye løsninger for jordbruk, håndtering av matavfall, innovativ produksjonsteknologi eller nye matvarer.

Vinneren av Local EAT Award mottar 100 000 NOK!

SØK HER!

HVEM KAN SØKE?

Vi ser etter små og mellomstore bedrifter, enkeltprosjekter eller lokale initiativ i Norge og Sverige. Produktet, ideen eller initiativet i må løse utfordringer knyttet til mat, helse og bærekraft.

SLIK SØKER DU

Registreringen er åpen. Alle søknader må være registrert innen 5. Mai 2017. Regionale vinnere vil bli annonsert i slutten av Mai. En norsk og en svensk regional vinner plukkes deretter ut som nasjonale representanter og blir invitert til EAT Stockholm Food Forum 2017, 12. og 13. Juni. Vinneren av årets Local EAT Award kåres fra scenen på Forumet.

Har du spørsmål om Local EAT Award? Send oss en email: info@eatforum.org

JURYEN

Juryen består av representanter for Local EAT Award samarbeidspartnere.

 

PREMIEN

De nasjonale representantene blant de regionale vinnerne av Local EAT Award vil motta delegatpass til EAT Stockholm Food Forum 2017, inkludert innkvartering. Forumet samler over 450 av de skarpeste hodene på sine felt innen politikk, business, forskning og allmennheten rundt tema mat, helse og bærekraft. Konferansen gir muligheter for netverksbygging og eksponering av vinnerens initiativ, både i og utenfor salen. I tillegg vil årets vinner av Local EAT Award motta en pengepremie pålydende 100 000 norske kroner, samt et mentormøte med Petter A. Stordalen.

 

DET JURYEN SER ETTER

Bærekraft: Bidrar produktet/initiativet/ideen til å løse en konkret mat-relatert utfordring eller et behov knyttet til helse, miljø eller sosiale utfordringer?

Innovasjon: I hvilken grad er produktet/initiativet/ideen innovativ?

Mål og resultat: Er målet realistisk og ideen gjennomførbar? Hvilke resultater kan søkeren vise til? (Resultater knyttet til helse, miljø og sosiale utfordringer)

Profitt: Hvilke økonomiske utsikter har produktet/initiativet/ideen? For søkere i oppstartsfasen vil potensialet for profitt bli vektlagt.